Türkiye’yi dehşete düşüren Bahar Aksu cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

Şişli, Cumhuriyet Mahallesinde canlı yayınlanan 5 Mayıs Pazartesi günü saat 07.00’de yaşanan korkunç olayda, 37 yaşındaki Bahar Aksu, sokak ortasında kaçırılmaya çalışılarak vurularak öldürüldü.

Olayın ardından yapılan araştırmalar sonucunda, Bahar Aksu’nun eski eşi olarak bilinen Rüstem Elibol ve ona yardım eden 3 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından dün mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Otel Girişleri Güvenlik Kameralarına Yansıdı

İstanbul’da yaşanan acımasız cinayetle ilgili yeni detaylar ve görüntüler gün yüzüne çıktı. Polis çalışmaları sonucunda, şüphelilerin 2 Mayıs Cuma günü Çanakkale’den İstanbul’a 17 LT 343 plakalı araçla geldikleri, Bahar Aksu’nun evini ve iş yerini gözlemledikleri tespit edildi.

Şüphelilerin Şişli’de bir otele yerleşip geceyi orada geçirdiği ortaya çıkarken, şüphelilerin otel giriş ve çıkışlarının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirlendi.

Çanakkale’ye Geri Dönüş ve Yeni Bir Kişiyle İstanbul’a Dönüşleri

Polis soruşturmasında şüphelilerin daha sonra Çanakkale’ye geri dönüp Samet S.’yi de alarak 4 Mayıs Pazar günü tekrar İstanbul’a geldikleri tespit edildi.

Şüphelilerin yine Bahar Aksu’nun evi ile iş yeri arasında gidip gelip hazırlık yaptıkları, geceyi araçta bekleyerek geçirdikten sonra kaçırma ve cinayet olayını gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Sosyal Medya Paylaşımları İncelendi

Eski eşi Bahar Aksu’yu sokak ortasında vurarak öldüren Rüstem Elibol’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar incelendi.

Şüphelinin paylaşımlarında “Ateş gibi yandığında buz gibi durmak neymiş anlatacağım sana” ve “İntikam en sevdiğim duygu intikam alır unutulmaz” yazdığı belirlendi.

Rüstem Elibol’un bir diğer paylaşımında ise “Canımı yakacak kadar cesareti olan sonuçlarına katlanacak kadar cesur olmalı” dediği görüldü.

Related Posts

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

Netanyahu, Trump’ı aday gösterdi: Nobel Barış Ödülü alan tartışmalı isimler

İzmir’de kabus yine başladı: Alevler yayılıyor

Geçtiğimiz haftalarda günlerce süren orman yangınlarının ardından İzmir’in Menemen ilçesinde yeni bir yangın başladı. Hızla büyüyen orman yangınını söndürmek için ekipler çalışıyor.

Üst geçide çarpan TIR’ın dorsesindeki konteyner otomobilin üzerine kaydı

Kaza, saat 19.30 sıralarında Güney Mahallesi Tuğrul Caddesi’nde meydana geldi. 95 Evler Sahili yönüne giden M.S. idaresindeki TIR, rampa aşağı indiği sırada dorsesinde bulunan konteyner, 3 metre 75 santimetre yüksekliğindeki üst geçide çarptı …

Kartalkaya duruşmasında salonu çileden çıkaran başsağlığı mesajı!

Kartalkaya davasının üçüncü gününde duruşma başladı. Sanık kürsüsüne çıkan Zeki Yılmaz’ın savunması sırasında başsağlığı dilemesi, mahkeme salonunda gerginliğe neden oldu. Salondaki aileler ayağa kalkarak “Katillerden başsağlığı istemiyoruz” dedi.

Feribotta katil avı: Yolcular 10 saat mahsur kaldı

İngiltere’nin Dover Limanı’nda polisin cinayet zanlısını yakalamak için düzenlediği operasyon, feribotta seyahat eden yolcuların 10 saat boyunca mahsur kalmasına neden oldu. Geniş kapsamlı operasyon sırasında DFDS şirketine ait feribot, Fransa’nın Calais limanına doğru yola çıktıktan kısa bir süre sonra geri dönmek zorunda kaldı.

Havaalanlarında 20 yıllık uygulama sona erdi

ABD Ulaştırma Güvenliği İdaresi (TSA), son 20 yıldır tüm yolcuların havaalanı güvenlik kontrollerinde ayakkabılarını çıkarma zorunluluğunu kaldırdığını açıkladı.