Türkiye’yi dehşete düşüren Bahar Aksu cinayetinde yeni detaylar ortaya çıktı

Şişli, Cumhuriyet Mahallesinde canlı yayınlanan 5 Mayıs Pazartesi günü saat 07.00’de yaşanan korkunç olayda, 37 yaşındaki Bahar Aksu, sokak ortasında kaçırılmaya çalışılarak vurularak öldürüldü.

Olayın ardından yapılan araştırmalar sonucunda, Bahar Aksu’nun eski eşi olarak bilinen Rüstem Elibol ve ona yardım eden 3 şüpheli polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğünde yapılan sorgulamanın ardından dün mahkemeye sevk edilerek tutuklandı.

Otel Girişleri Güvenlik Kameralarına Yansıdı

İstanbul’da yaşanan acımasız cinayetle ilgili yeni detaylar ve görüntüler gün yüzüne çıktı. Polis çalışmaları sonucunda, şüphelilerin 2 Mayıs Cuma günü Çanakkale’den İstanbul’a 17 LT 343 plakalı araçla geldikleri, Bahar Aksu’nun evini ve iş yerini gözlemledikleri tespit edildi.

Şüphelilerin Şişli’de bir otele yerleşip geceyi orada geçirdiği ortaya çıkarken, şüphelilerin otel giriş ve çıkışlarının güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği belirlendi.

Çanakkale’ye Geri Dönüş ve Yeni Bir Kişiyle İstanbul’a Dönüşleri

Polis soruşturmasında şüphelilerin daha sonra Çanakkale’ye geri dönüp Samet S.’yi de alarak 4 Mayıs Pazar günü tekrar İstanbul’a geldikleri tespit edildi.

Şüphelilerin yine Bahar Aksu’nun evi ile iş yeri arasında gidip gelip hazırlık yaptıkları, geceyi araçta bekleyerek geçirdikten sonra kaçırma ve cinayet olayını gerçekleştirdikleri öğrenildi.

Sosyal Medya Paylaşımları İncelendi

Eski eşi Bahar Aksu’yu sokak ortasında vurarak öldüren Rüstem Elibol’un sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar incelendi.

Şüphelinin paylaşımlarında “Ateş gibi yandığında buz gibi durmak neymiş anlatacağım sana” ve “İntikam en sevdiğim duygu intikam alır unutulmaz” yazdığı belirlendi.

Rüstem Elibol’un bir diğer paylaşımında ise “Canımı yakacak kadar cesareti olan sonuçlarına katlanacak kadar cesur olmalı” dediği görüldü.

Related Posts

Gıda devi iflas etti. Rakipleri bile şoke oldu

Almanya merkezli Hansegarnelen GmbH, Avrupa’nın en büyük kapalı sistem karides yetiştirme tesisi olarak tanınıyordu, ancak 1,5 milyon Euro’luk finansman açığı şirketi iflasın eşiğine getirdi. Bremen Yerel Mahkemesi, iflas sürecini yönetmek için …

Pos cihazlarıyla 50 milyar TL’lik vurgun

İstanbul başta olmak üzere 6 ilde POS cihazları üzerinden 47.5 milyar liralık vurgun yaptıkları belirlenen 85 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

Özgür Özel, Zeydan Karalar için Adana’ya gidiyor!

CHP lideri Özgür Özel, dün tutuklanan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a destek mitinginde konuşmak için perşembe günü Adana’ya gidiyor.

15 saniyelik videoyla en genç milyarder oldu

Ünlü model ve iş insan Kylie Jenner, TikTok’ta ‘Booster Pro’ adlı cihazı kullanarak 15 saniyelik bir video çekti. Videonun viral olmasının ardından şirket değerlendi; cihazı üreten firmanın sahibi Kim Byung Hoon, Güney Kore’nin en genç milyarderi oldu.

AKP İstanbul’da istifa! Sosyal medyadan duyurdu! Üsküdar İlçe Başkanı istifa etti

AKP İstanbul örgütünde dikkat çeken bir istifa gelişmesi yaşandı. Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini açıkladı

Ruslar için savaşan Özbekler mahkûm edildi

Özbekistan’da iki vatandaş, Rusya-Ukrayna savaşında aktif olarak yer aldıkları gerekçesiyle 3 ve 5 yıl hapis cezalarına çarptırıldı. Kararlar iki farklı mahkemede alındı. Özbekistan’ın Buhara bölgesindeki Romitan Ceza Mahkemesi, 32 yaşındaki A.R.’nin …