Polis merkezi inşaatına molotofkokteyli saldırı

Adana Polis Merkezi İnşaatına Molotofkokteyli Saldırısı

Bugün Adana’nın Seyhan ilçesinde bulunan Mithatpaşa Caddesi’ndeki Denizli Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi Amirliği inşaatına bir kişi molotofkokteyli ile saldırdı. Saldırı sırasında bekçiler durumu fark ederek şüpheliye “dur” ihtarında bulundu.

Saldırgan kaçmaya başladı, ancak bekçilerin ateş açması sonucu yaralanarak etkisiz hale getirildi. Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı saldırgan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Şu anda olayla ilgili detaylı çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ‘provokasyon’ uyarısı: Sürece çomak sokmak isteyenler olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terör örgütü PKK’nın fesih kararının ardından ekonomik kalkınma ve yaşam koşulları açısından bölgede çok büyük bir heyecan olduğunu söyledi. Olumlu havanın daha da güçlendiğini ifade eden Yılmaz, yeni bir aşamaya gelindiğini ancak sürecin henüz tamamlanmadığını da belirtti. PKK’nın fesih ve silah bırakma sürecinin hassasiyetle takip edileceğini altını çizen Yılmaz, “Maalesef sürece çomak sokmak isteyenler olacaktır. Provokasyonlara ve dezenformasyonlara karşı dikkatli olmak durumundayız.” dedi.

Özgür Özel: Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet tarihinin en büyük maden faciasının yıl dönümünde mesaj paylaştı. Özel, “Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!” dedi.

Her 10 kişiden 6’sı erken seçim istiyor

Ser Araştırma, Nisan araştırmasında vatandaşlara, “Sizce 2025 yılında bir erken genel seçim olmalı mı?” sorusunu yöneltti. Her 10 kişiden 6’sı ise erken seçim istediğini belirtti.

25 ilde dolandırıcılık operasyonu: 41 tutuklama

25 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 41 kişi tutuklandı.

Françesko’nun ömrü yetmemişti: Papa Leo İznik’e gelecek

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo, Birinci İznik Konsili’nin 1700’üncü yıldönümü münasebetiyle İznik’e yönelik bir seyahat hazırlığının olduğunu söyledi.

ABD’li yeni Papa teknolojiye savaş açtı! Kilisenin asıl meselesi…

Katolik Kilisesi’nin Kuzey Amerika’dan seçilen ilk papası olan ABD’li 14’üncü Leo’nun Vatikan’da halka açık düzenlediği ilk pazar duasına 150 binin üzerinde kişi katıldı. Hz. Meryem’e adanmış olan Regina Caeli (Göklerin Meryem’i) duası nedeniyle Aziz …