Kuşadası’nda insanlık dramı: Denize düşen 3’ü çocuk 6 göçmen boğuldu

Kuşadası açıklarında sabah saat 07.30 sıralarında, bir grup kaçak göçmen yasa dışı yolla Yunanistan’a gitmek için İzmir’in Selçuk ilçesinde bulunan Pamucak sahilinden, organizatör şüphelisinin kullandığı motorlu lastik bota bindi.

Kıyıdan uzaklaşan motorlu lastik bot, açıkta sert dönüş manevrası yapınca, denize düşen 3’ü çocuk 6 düzensiz göçmen boğularak öldü. Motorlu lastik bottaki diğer göçmenler ise Sahil Güvenlik ekipleri tarafından karaya çıkarıldı.

Olayla ilgili 1 organizatör şüphelisi gözaltına alınırken Kuşadası Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan cesetlerin kimliklerini tespit etmek için başlatılan çalışma sürüyor.

Related Posts

Yönetmen İlker Canikligil tahliye edildi

YouTube kanalında ve sosyal medya platformu X’teki ifadelerine ilişkin olarak “suç işlemeye alenen tahrik” ve “halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik” iddiasıyla başlatılan soruşturmada tutuklanan İlker Canikligil hakkında tahliye kararı verildi.

Gerilim tırmandı! THY ve Pegasus uçuşları iptal etti

Hindistan ordusunun Pakistan’a yönelik başlattığı askeri operasyonla birlikte güvenlik gerekçesiyle Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-İslamabad ve Pegasus Havayolları’nın İstanbul-Karaçi uçakları İstanbul’a geri dönüyor.

Siirt’te Polisten kaçan araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Siirt’te polis uygulamasında “dur” ihtarına uymayarak kaçan bir araçta ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu madde bulundu. Araçtaki 4 kişi gözaltına alındı.

Colani, ilk kez Avrupa yolunda: Yarın Fransa Cumhurbaşkanı Macron tarafından kabul edilecek

Barajdaki halk nöbetinin sona erdiği açıklandı. SDG, Tişrin’i Şam yönetimine bırakıyor

Ekrem İmamoğlu’ndan ‘Deniz Gezmiş’ göndermeli paylaşım! ‘Zulme meydan okudu Beyazıt’

Tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Silivri’den yaptığı paylaşımda Deniz Gezmişleri unutmadı. Beyazıt Meydanı’nda yarın yapılacak mitinge çağrı yapan İmamoğlu, “Ama her zaman zulme meydan okudu Beyazıt. Şimdi de meydan okuyacak.” dedi

Erdoğan, yandaşlara ‘ödül’ dağıttı: Yeni Akit’e yılın haber sitesi ödülü!

10. Anadolu Medya Ödülleri sahiplerini buldu. AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden verilen ödülleri alan isimlerin Erdoğan’ın uçağına sık sık binen gazeteciler olması ve jüri üyelerinin iktidara yakın isimler olması dikkat çekti. Programda Yeni Akit gazetesine yılın internet haber sitesi ödülü verilirken, yılın muhabiri de CNN TÜRK özel haberler şefi Fulya Öztürk oldu.