Kabe’de Miraç Gecesi Yoğunluğu

Miraç Kandili Dolayısıyla Kabe’de İbadet Yoğunluğu

Müslümanların kıblesi olan Kabe’de Miraç Gecesi dolayısıyla büyük bir yoğunluk yaşandı. Mekke’de bulunan yüzbinlerce Müslüman, bu kutsal gecenin manevi atmosferini yaşamak için Kabe’ye akın etti. Mescid-i Haram çevresinde önemli bir kalabalık oluşurken, Müslümanlar dualarını eda etmek amacıyla tavaf etti.

Bazı Müslümanlar ise Kabe’ye ve Hacerül Esved taşına dokunabilmek için büyük çaba harcadı. Bu anlamlı gecede ibadetlerini yerine getirmek için Kabe’ye gelen insanlar, manevi duygularla dualarını yükselttiler. Miraç Kandili’nin bereketiyle huzur bulan Müslümanlar, bu özel geceyi en güzel şekilde değerlendirdiler.

Yoğunluğun yaşandığı Miraç Gecesi’nde Müslümanlar arınma ve manevi bir yolculuk yapma fırsatı bulurken, dualarını samimi bir şekilde Allah’a yönelttiler. Kabe’nin huzur veren atmosferinde ibadetlerini yerine getiren Müslümanlar, bir kez daha birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdiler. – MEKKE

Related Posts

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ‘provokasyon’ uyarısı: Sürece çomak sokmak isteyenler olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terör örgütü PKK’nın fesih kararının ardından ekonomik kalkınma ve yaşam koşulları açısından bölgede çok büyük bir heyecan olduğunu söyledi. Olumlu havanın daha da güçlendiğini ifade eden Yılmaz, yeni bir aşamaya gelindiğini ancak sürecin henüz tamamlanmadığını da belirtti. PKK’nın fesih ve silah bırakma sürecinin hassasiyetle takip edileceğini altını çizen Yılmaz, “Maalesef sürece çomak sokmak isteyenler olacaktır. Provokasyonlara ve dezenformasyonlara karşı dikkatli olmak durumundayız.” dedi.

Özgür Özel: Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet tarihinin en büyük maden faciasının yıl dönümünde mesaj paylaştı. Özel, “Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!” dedi.

Her 10 kişiden 6’sı erken seçim istiyor

Ser Araştırma, Nisan araştırmasında vatandaşlara, “Sizce 2025 yılında bir erken genel seçim olmalı mı?” sorusunu yöneltti. Her 10 kişiden 6’sı ise erken seçim istediğini belirtti.

25 ilde dolandırıcılık operasyonu: 41 tutuklama

25 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 41 kişi tutuklandı.

Françesko’nun ömrü yetmemişti: Papa Leo İznik’e gelecek

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo, Birinci İznik Konsili’nin 1700’üncü yıldönümü münasebetiyle İznik’e yönelik bir seyahat hazırlığının olduğunu söyledi.

ABD’li yeni Papa teknolojiye savaş açtı! Kilisenin asıl meselesi…

Katolik Kilisesi’nin Kuzey Amerika’dan seçilen ilk papası olan ABD’li 14’üncü Leo’nun Vatikan’da halka açık düzenlediği ilk pazar duasına 150 binin üzerinde kişi katıldı. Hz. Meryem’e adanmış olan Regina Caeli (Göklerin Meryem’i) duası nedeniyle Aziz …