İstanbul-Ankara yolunda sis etkisi: Görüş mesafesi düştü

Bolu Dağı Geçişi ve Anadolu Otoyolu’nda Sis ve Sağanak Ulaşımı Etkiledi

D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişi ile Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve tünel mevkilerinde sis ve sağanak yağış, ulaşımı olumsuz etkiledi.

AA’nın haberine göre; İstanbul ile Ankara arasındaki ulaşımı sağlayan D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde yer alan Karayolları Kavşağı, Bakacak ve Karanlıkdere mevkilerinde sis yoğunlaştı.

Sürücüler, görüş mesafesinin azaldığı rampalı ve virajlı yollarında daha dikkatli seyretti. Bölgede görev yapan karayolları, polis ve jandarma ekipleri ise sürücüleri aşırı hız yapmamaları ve güvenli takip mesafelerini korumaları konusunda uyardı.

Anadolu Otoyolu’nun viyadükler ve Bolu Dağı Tüneli kısmında da sağanak yağış ile sis etkili oldu.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

15 saniyelik videoyla en genç milyarder oldu

Ünlü model ve iş insan Kylie Jenner, TikTok’ta ‘Booster Pro’ adlı cihazı kullanarak 15 saniyelik bir video çekti. Videonun viral olmasının ardından şirket değerlendi; cihazı üreten firmanın sahibi Kim Byung Hoon, Güney Kore’nin en genç milyarderi oldu.

AKP İstanbul’da istifa! Sosyal medyadan duyurdu! Üsküdar İlçe Başkanı istifa etti

AKP İstanbul örgütünde dikkat çeken bir istifa gelişmesi yaşandı. Üsküdar İlçe Başkanı Erdem Demir sosyal medya hesabından görevinden istifa ettiğini açıkladı

Ruslar için savaşan Özbekler mahkûm edildi

Özbekistan’da iki vatandaş, Rusya-Ukrayna savaşında aktif olarak yer aldıkları gerekçesiyle 3 ve 5 yıl hapis cezalarına çarptırıldı. Kararlar iki farklı mahkemede alındı. Özbekistan’ın Buhara bölgesindeki Romitan Ceza Mahkemesi, 32 yaşındaki A.R.’nin …

4 bakanın adı geçiyor… Kabinede ‘değişiklik’ iddiası: Erdoğan ‘Son toplantı olabilir’ dedi

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son Kabine toplantısında “Bazı arkadaşlarla son toplantımız olabilir” dediği iddiası gündem oldu. Nefes yazarı Nuray Babacan, 4 bakanın değiştirileceğinin konuşulduğunu aktardı.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Belaruslu mevkidaşıyla görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Brezilya’da Belarus Dışişleri Bakanı Maksim Rıjenkov ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Hizbullah Aşura’da meydan okudu: ‘Silah bırakmayacağız’ vurgusu

Hizbullah destekçilerinin, Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta düzenledikleri Aşura anmasında “silah bırakmama” mesajı ön plana çıktı. Göstericiler İran lideri Ali Hamaney ile İsrail saldırısında ölen eski Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın fotoğraflarını taşıdı.