İmralı Heyeti 17 Ocak’ta açıklama yapacak

İmralı Heyeti, PKK Lideri Abdullah Öcalan ile Yapılan Görüşmeler Hakkında Açıklama Yapacak

Ankara – İmralı cezaevinde PKK lideri Abdullah Öcalan ile gerçekleştirdikleri görüşmelerin ardından siyasi parti liderleri ve temsilcileri ile görüşmelerde bulunan İmralı Heyeti, 17 Ocak Cuma günü yazılı bir açıklama yapacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başlattığı süreç hakkında detaylı bilgi verecek olan heyet, Adalet Bakanlığının belirlediği tarihte ikinci İmralı ziyaretini gerçekleştirecek. Bu ziyaret kapsamında kamuoyuyla paylaşılacak olan detaylar merakla bekleniyor.

Related Posts

BM Güvenlik Konseyi’nde acil toplantı: Rusya, İsrail saldırılarını “şiddetle kınadı”; ABD, “İsrail’in kendini savunma hakkı” dedi

BM Güvenlik Konseyi’nde acil toplantı: Rusya, İsrail saldırılarını “şiddetle kınadı”; ABD, “İsrail’in kendini savunma hakkı” dedi

Son dakika… Putin, Pezeşkiyan ve Netanyahu ile görüştü

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile ayrı ayrı telefon görüşmesi yaptı.

Buzulların altından 34 milyon yıllık orman çıktı

Antarktika buzlarının altında 34 milyon yıl öncesine ait yemyeşil bir ekosistem keşfedildi.

NATO’dan İsrail saldırısı açıklaması: Tek taraflı eylem!

NATO’dan İsrail saldırısı açıklaması: Tek taraflı eylem!

Aracın arka camındaki Atatürk fotoğrafına Jandarmadan para cezası!

Kayseri’nin Develi ilçesinde aracın arkasında Atatürk fotoğrafı olan sürücüye ceza yazıldı. Sürücü Ali Malkoçoğlu, cezaya tepki göstererek itiraz etti.

Son dakika… İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri ve Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Hüseyin Selami saldırıda öldürüldü

İsrail’in İran’a yönelik saldırısında İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri ve Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Hüseyin Selami hayatını kaybetti. İran Lideri Ali Hamaney, İsrail’in saldırılarında bazı komutan ve bilim insanlarının hayatını kaybettiğini belirterek, İsrail’e sert karşılık vereceklerini açıkladı.