Cumhurbaşkanı Erdoğan, güven mektubu sunan Büyükelçileri kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sierra Leone Büyükelçisi Francess Virginia Anderson, Hindistan Büyükelçisi Muktesh Kumar Pardeshi ve Kuveyt Büyükelçisi Abdülaziz A. Al-Adwani’yi ağırladı.

Beştepe’deki karşılama töreninde büyükelçiler, Erdoğan’a güven mektuplarını takdim etti.

Büyükelçilik personeli ve ailelerini tanıtan büyükelçiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Erdoğan daha sonra, büyükelçiler Anderson, Pardeshi ve Al-Adwani’yi tek tek kabul etti.

 

Related Posts

Buzulların altından 34 milyon yıllık orman çıktı

Antarktika buzlarının altında 34 milyon yıl öncesine ait yemyeşil bir ekosistem keşfedildi.

NATO’dan İsrail saldırısı açıklaması: Tek taraflı eylem!

NATO’dan İsrail saldırısı açıklaması: Tek taraflı eylem!

Aracın arka camındaki Atatürk fotoğrafına Jandarmadan para cezası!

Kayseri’nin Develi ilçesinde aracın arkasında Atatürk fotoğrafı olan sürücüye ceza yazıldı. Sürücü Ali Malkoçoğlu, cezaya tepki göstererek itiraz etti.

Son dakika… İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri ve Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Hüseyin Selami saldırıda öldürüldü

İsrail’in İran’a yönelik saldırısında İran Genelkurmay Başkanı Muhammed Bakıri ve Devrim Muhafızları Ordusu Komutanı Hüseyin Selami hayatını kaybetti. İran Lideri Ali Hamaney, İsrail’in saldırılarında bazı komutan ve bilim insanlarının hayatını kaybettiğini belirterek, İsrail’e sert karşılık vereceklerini açıkladı.

Dışişleri Bakanı Fidan’dan Katarlı mevkidaşı Al Sani ile Gazze görüşmesi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Gazze’de ateşkesin sağlanmasına yönelik çabalar ve Filistin’le ilgili önümüzdeki günlerde yapılacak toplantıların hazırlıkları ele alındı.

İYİ Partili Çömez’den sert tepki: Hukuka uygun ama ahlaka uygun değil

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez, tutuklu Gaziosmanpaşa Belediyesi Başkanı CHP’li Hakan Bahçetepe’nin yerine yapılan seçimde AKP’li Eray Karadeniz’in başkan vekili seçilmesine tepki göstererek “Hukuku uygun ama ahlaka, demokratik teamüllere uygun değil” dedi.