Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttafakı bu ülkenin geleceğidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Hizmet Siyasetinden Vazgeçmeyeceğiz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Samsun Olağan İl Kongresi’nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Ferdi Tayfur’u hayatıyla, müziğiyle ve milli duruşuyla en özel sanatçılardan biri olarak anarak rahmetle andı.

Erdoğan, “Samsun her zaman hizmet siyaseti ve eser siyaseti dedi. 31 Mart’ta da işi yine ehline verdiniz. Bu millet bizden daha fazla yatırım ve proje bekliyor. Bizim oyalanma lüksümüz yok. Muhalefetin sahte gündemi sizi yanıltmasın. Biz millete hizmeti ibadet olarak gören Türkiye sevdalısı bir kadroyuz. 22 yıldır olduğu gibi aşkla koşmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Erdoğan ayrıca, “Şubat ayının sonuna doğru büyük kongremizi toplayarak çok daha azimli bir şekilde devam edeceğiz. Birileri milletle aramızı bozmak için tuzak kurabilir. Ancak tuzaklara prim vermeyeceğiz. Cumhur İttifakı, ülkenin geleceğidir. Ne yaptıysak şehit ve gazilerimizin bize gösterdiği istikametten ayrılmadan yaptık.” dedi.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ‘provokasyon’ uyarısı: Sürece çomak sokmak isteyenler olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terör örgütü PKK’nın fesih kararının ardından ekonomik kalkınma ve yaşam koşulları açısından bölgede çok büyük bir heyecan olduğunu söyledi. Olumlu havanın daha da güçlendiğini ifade eden Yılmaz, yeni bir aşamaya gelindiğini ancak sürecin henüz tamamlanmadığını da belirtti. PKK’nın fesih ve silah bırakma sürecinin hassasiyetle takip edileceğini altını çizen Yılmaz, “Maalesef sürece çomak sokmak isteyenler olacaktır. Provokasyonlara ve dezenformasyonlara karşı dikkatli olmak durumundayız.” dedi.

Özgür Özel: Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet tarihinin en büyük maden faciasının yıl dönümünde mesaj paylaştı. Özel, “Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!” dedi.

Her 10 kişiden 6’sı erken seçim istiyor

Ser Araştırma, Nisan araştırmasında vatandaşlara, “Sizce 2025 yılında bir erken genel seçim olmalı mı?” sorusunu yöneltti. Her 10 kişiden 6’sı ise erken seçim istediğini belirtti.

25 ilde dolandırıcılık operasyonu: 41 tutuklama

25 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 41 kişi tutuklandı.

Françesko’nun ömrü yetmemişti: Papa Leo İznik’e gelecek

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo, Birinci İznik Konsili’nin 1700’üncü yıldönümü münasebetiyle İznik’e yönelik bir seyahat hazırlığının olduğunu söyledi.

ABD’li yeni Papa teknolojiye savaş açtı! Kilisenin asıl meselesi…

Katolik Kilisesi’nin Kuzey Amerika’dan seçilen ilk papası olan ABD’li 14’üncü Leo’nun Vatikan’da halka açık düzenlediği ilk pazar duasına 150 binin üzerinde kişi katıldı. Hz. Meryem’e adanmış olan Regina Caeli (Göklerin Meryem’i) duası nedeniyle Aziz …