Anız yangını ormana sıçradı

Pazar ilçesi Ortaırmak köyünde dün öğle saatlerinde başlayan anız yangını, rüzgarın da etkisiyle yakındaki ormana sıçradı.

Duman ve ateşi gören köylülerin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınamazken, ihbarla bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yerleşim yerinden uzaktaki yangına itfaiye ekipleri ulaşmakta zorlanırken, orman işçileri alevlere müdahale etti.

8 SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 8 saat süren çalışmanın ardından yangın söndürülürken, yaklaşık 15 dönüm alan zarar gördü.

Related Posts

İnegöl’de Çöplük Yangını Kontrol Altına Alındı

İnegöl’deki çöplük alanda çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Jandarma’ya yeni 8 bin erbaş: Şartlar neler

Remi Gazetede yapılan duyuruyla Jandarma Genel Komutanlığı 8 bin uzman erbaş alımı yapılacak. Peki bu alımlar için gereken şartlar neler? Hangi tarihler arasında nereden yapılacak?

Kaybolduktan 30 yıl sonra aynı kıyafetlerle geri döndü: Hiçbir şey hatırlamıyor

Romanya’da 1991 yılında kaybolan bir adam, 30 yıl sonra kaybolduğu gün giydiği kıyafetlerle geri döndü.

Milas’ta tekne faciası: 2 çocuk kayıp

Milas’ta 8 kişinin bulunduğu fiber tekne battı, 6 kişi kurtuldu; kayıp 2 çocuk için arama çalışmaları sürüyor.

Ferhat Göçer Erzurum’da Coşku Dolu Bir Konser Verdi

Erzurum Kültür Yolu Festivali’nde Ferhat Göçer, güçlü performansıyla hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.

Mourinho’nun Benfica Başarısı

Fenerbahçe, Mourinho ile Benfica’ya karşı 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.