AK Parti, TBMM Başkanlığı’na Numan Kurtulmuş’u yeniden aday gösterdi

Numan Kurtulmuş, TBMM Başkanlığı’na AK Parti Grubu’nun Desteğiyle Aday Oldu

AK Parti Grubu’nun desteğiyle 28. Yasama Dönemi’nin ikinci devresi için TBMM Başkanlığı’na tekrar aday olan Numan Kurtulmuş, adaylık dilekçesini AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler aracılığıyla TBMM Genel Sekreteri Talip Uzun’a teslim etti. Adaylığını AK Parti Grup Başkanvekilleri ve bazı milletvekilleri ile birlikte duyuran Kurtulmuş, adil ve çözüm odaklı yönetim anlayışıyla önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.

Güler, Kurtulmuş’un Meclis Başkanlığı için uygun bir aday olduğunu belirterek, 3 Haziran’da yapılacak olan Meclis Başkanı seçiminin başarılı bir şekilde sonuçlanmasını umduklarını dile getirdi.

Related Posts

Suriye hükümeti Süveyda’ya özel kuvvet gönderecek

Suriye’nin Süveyda kentinde devam eden çatışmaların ardından Suriye hükümetinden kritik bir adım geldi. Suriye İçişleri Bakanlığı, özel kuvvetleri Süveyda’ya göndermek için hazır olduklarını açıkladı.

Cip Refüjde Mahsur Kaldı

Avcılar’da sürücü, yolunu kısaltmak için refüjü aşarken cipinin dört tekeri havada mahsur kalınca çevredekiler yardım etti.

Fenerbahçe Kadın Voleybolunda İmza Töreni

Hande Baladın ve Helin Kayıkçı, Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı. Yönetim ve oyuncular mutlu.

Rize’de Kano ve Kayak Cross Şampiyonası

Türkiye Kano Federasyonu, Rize’de 165 sporcunun katılımıyla Kano Slalom ve Kayak Cross şampiyonası düzenledi.

Ağın’da Nohut Hasadı Etkinliği

Elazığ’ın Ağın ilçesinde nohut hasadı etkinliği yapıldı, yerel yöneticiler ve çiftçiler katıldı.

Görevden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin yerine başkanvekili olarak Ufuk Bayır seçildi.

Görevden uzaklaştırılan Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin yerine başkanvekili olarak Ufuk Bayır seçildi.