“Terörsüz Türkiye için kardeşliğimizin fitnesini bertaraf etmek zorundayız”

Milliyetçi Hareket Partisi Terörsüz Türkiye İçin Milli Birlik ve Dayanışma Heyeti ile MHP Pendik İlçe Teşkilatı, AHİ Sanayici ve İş Adamları Derneği ziyaretine ilişkin konuşan İbrahim Çam, Türk milletinin tarih boyunca devletinin bekası için büyük fedakarlıklarda bulunduğunu belirtti.

Ziyarete MHP MDK Üyesi Hatice Akkaya, MHP İstanbul 1. Bölge Başkanı Hakan Aslan, MHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Engin Akyüz, MHP Tuzla İlçe Başkanı Aslan Ali Baş ve ilçe yöneticileri katıldı.

Malazgirt’ten Çanakkale’ye, Kurtuluş Savaşı’ndan 15 Temmuz’a, Karabağ Zaferi’ne ve terörle mücadeleye uzanan süreçte verilen mücadeleleri hatırlatan Çam, “Devletimizin şüphesiz yanındayız. Terörsüz bir Türkiye için, bin yıllık kardeşliğimizin fitnesini kırmak ve bu ayağımıza pranga olan belayı bertaraf etmek zorundayız. İş dünyası, şehit yakını ve vatandaş olarak bu mücadelede üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Ziyaret sonunda Çam, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı’nın selamlarını ileten üst düzey yönetime ve Pendik İlçe Başkanlığına teşekkür ederek, “Milletimiz adına yapılan bütün çalışmalara desteğimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı. – İSTANBUL

Related Posts

‘General Hospital’ dizisinin yıldızı Tristan Rogers 79 yaşında hayatını kaybetti

79 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Tristan Rogers, yarım asrı aşkın kariyerinde canlandırdığı unutulmaz karakterlerle hafızalara kazındı. Akciğer kanseriyle mücadele eden Rogers, eşsiz yeteneği ve iyi kalbiyle sevenlerinin gönlünde iz bıraktı.

Çorum’da Kadın Girişimciden ‘Lavanta Kasrı’ Fotoğraf Platosu

İpek Başaran Hıncal, eşiyle birlikte hayalini gerçekleştirdiği ‘Lavanta Kasrı’ adlı fotoğraf platosunu Çorum’da hizmete açtı. Baraj kenarında yer alan plato, özel gün çekimleri için tasarlanırken sosyal sorumluluk projelerine de ev sahipliği yapacak.

Defne Özcan TIME’ın ‘Yılın Kızları’ Listesinde

17 yaşındaki Defne Özcan, genç pilot adayı olarak TIME’ın ilham veren 10 genç liderinden biri oldu.

İzzet Dönmez: Depremde Ailesini Kaybeden Baba

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nde ailesini kaybeden İzzet Dönmez’in acılı hikayesi.

Kim bu Mücahit… Vukuatları say say bitmez

CHP lideri Özgür Özel, AKP’li avukat Mücahit Birinci’nin iş insanı Murat Kapki’den 2 milyon dolar rüşvet istediğini açıkladı. Özel’in bu açıklamasıyla tekrar gündeme gelen, vukuatlar kralı Mücahit Birinci’nin sicil dosyasını Odatv açıyor…

400 metre patika yoldan koltuk değnekleri ile yürüyor: ”İnşallah insafa gelirsiniz”

Rize’nin İkizdere ilçesinde sağlık problemleri nedeniyle koltuk değnekleri ile gezmek zorunda olan 70 yaşındaki kadın, 400 metrelik yolun yapılması için yetkililerden yardım istedi.