Antalya’da kırmızı ışıkta saldırı: Dövüp kaçtılar

Antalya’da kırmızı ışıkta bekleyen aracın sürücüsü saldırıya uğradı.
Olay, Manavgat ilçesi Antalya Caddesi’ndeki Jandarma Kavşağı’nda meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, banka para transfer aracı olduğu değerlendirilen bir minibüs, henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple kırmızı ışıkta bekleyen 07 AZZ 219 plakalı otomobilin önünü kesti.

Araçtan inen ve üzerinde özel güvenlik kıyafeti bulunan iki kişi, otomobilin sol ön camını tekme atarak kırdı sonrasında araçlarına binerek kırmızı ışığa rağmen olay yerinden ayrıldı.

Camın patlaması sonucu kolunda ve yüzünde kesikler oluşan otomobil sürücüsü, aracını çevredeki vatandaşların yardımıyla minibüs durağına çekti.

Sürücü, ardından Manavgat Devlet Hastanesi’ne giderek rapor aldı ve polis merkezine başvurarak şüphelilerden şikayetçi oldu.

Saldırganlar, kırmızı ışık yanmasına rağmen hızla olay yerinden uzaklaştı.

Polis, saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Related Posts

Filenin Sultanları’nın Dünya Şampiyonası kadrosu belli oldu

FIVB Kadınlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kadrosu açıklandı.

Arkadaşını öldüren zanlı sahte asker kimliğiyle yakalandı: Gürcistan’a kaçacaktı

Alanya’da arkadaşı Abdulcebbar Yıldız’ı silahla başından vurduktan sonra kaçan M.U, Gümüşhane’de sahte uzman çavuş kimliğiyle yakalandı.

ABD ve Rusya’nın hedefleri ne? Putin-Trump zirvesi yarın gerçekleşecek

ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, yarın Rusya’nın 1867 yılında ABD’ye 7.2 milyon dolara sattığı Alaska’da TSİ 22.30’da görüşecek. Bu bir Rusya başkanının bölgeye yaptığı ilk ziyaret olacak. Görüşme aynı zamanda Haziran …

Tüm gözler oradaydı… Özlem Çerçioğlu’ndan AKP saflarında ilk fotoğraf

Erdoğan, partisinin 24. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’nda açıklamalarda bulunacak. Gözler CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’nun CHP’den istifa etmesi ve AKP’ye katılacağı iddiaları sonrası bu programa çevrilmişti. Çerçioğlu’ndan AKP saflarında ilk fotoğraf geldi.

Saran’dan Kapalıçarşı’ya ziyaret: Yolumuz uzun

Fenerbahçe’de eylüldeki yapılacak seçimde Ali Koç’a rakip olan Sadettin Saran, İstanbul’da Kapalıçarşı esnafıyla bir araya geldi. Saran, “İlgi ve alakadan dolayı çok mutluyuz. Yolumuz uzun. İnşallah başarılı olacağız” dedi.

Sahil yolunda şüpheli ölüm

Mersin’in Erdemli ilçesinde yol kenarından ceset bulundu. Cesedin 38 yaşındaki Enis Ç.’ye ait olduğu tespit edildi.