Her 10 kişiden 6’sı erken seçim istiyor

2025 Yılında Erken Genel Seçim Yapılmalı Mı?

Ser Araştırma, 2-5 Mayıs tarihleri arasında 26 ilde toplam 2 bin 10 seçmenle yaptığı anket sonuçlarını açıkladı. Anket, CATI yöntemiyle (Bilgisayar Destekli Telefonda Anket) gerçekleştirildi ve hata payı +- yüzde 1,95 olarak belirlendi.

Ankete katılan vatandaşlara yöneltilen soru ise şuydu: “Sizce 2025 yılında bir erken genel seçim olmalı mı?”

Ankete katılanların yüzde 59,8’i “Evet” derken, yüzde 36,3’ü “Hayır” yanıtını verdi. “Fikrim yok” diyenlerin oranı ise yüzde 3,9 olarak kaydedildi.

Related Posts

Özgür Özel: Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet tarihinin en büyük maden faciasının yıl dönümünde mesaj paylaştı. Özel, “Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!” dedi.

25 ilde dolandırıcılık operasyonu: 41 tutuklama

25 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 41 kişi tutuklandı.

Françesko’nun ömrü yetmemişti: Papa Leo İznik’e gelecek

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo, Birinci İznik Konsili’nin 1700’üncü yıldönümü münasebetiyle İznik’e yönelik bir seyahat hazırlığının olduğunu söyledi.

ABD’li yeni Papa teknolojiye savaş açtı! Kilisenin asıl meselesi…

Katolik Kilisesi’nin Kuzey Amerika’dan seçilen ilk papası olan ABD’li 14’üncü Leo’nun Vatikan’da halka açık düzenlediği ilk pazar duasına 150 binin üzerinde kişi katıldı. Hz. Meryem’e adanmış olan Regina Caeli (Göklerin Meryem’i) duası nedeniyle Aziz …

Sakarya’daki fındık fabrikasında çıkan yangına müdahale ediliyor

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bir fındık kırım fabrikasında çıkan yangın hızla büyüyerek fabrikanın depo ve üretim alanını sardı, itfaiye ekiplerinin müdahalesi devam ediyor.

ABD’de serbest bırakılan Rümeysa Öztürk: Son 45 günde doktoramın kritik zamanında özgürlüğüm ve eğitimimden mahrum kaldım

ABD’de serbest bırakılan Rümeysa Öztürk: Son 45 günde doktoramın kritik zamanında özgürlüğüm ve eğitimimden mahrum kaldım