Mehmet Akif Mahallesi Serhat Sokak’ta bulunan 4 katlı tekstil atölyesinin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın meydana geldi.
Kısa süre içinde büyüyerek çatıya yayılan alevler, yanındaki endüstriyel malzeme satan iş yerinin çatısına da sıçradı. Bu yangın sonucunda iki bina hasar gördü.
Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin uzun süren müdahaleleri neticesinde yangın söndürüldü.
Bölgedeki soğutma çalışmaları sürerken, yangının çıkış sebebini tespit etmek amacıyla inceleme başlatıldı.
İKİ BİNA HASAR GÖRDÜ
Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışmasıyla kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle iki binada hasar oluşurken can kaybı yaşanmadı.


Kaynak: Anadolu Ajansı (AA)