Bursa Osmangazi’de yeni yıla merhaba konseri

Bursa Osmangazi’de Yeni Yıla Merhaba Konseri

Osmangazi Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleriyle 2024 yılını dolu dolu geçiren Osmangazililere 2025 yılının gelişini Menteşeli Cengiz konseriyle kutladı. Osmangazi Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen ‘Yeni Yıla Merhaba Konseri’nde Bursa’nın sevilen sanatçısı Menteşeli Cengiz, Türkiye’nin çeşitli yörelerinden en beğenilen türküleri Osmangazililere seslendirdi. Yoğun katılımın olduğu konserde vatandaşlar, ünlü sanatçıya eşlik ederek türkülere hayranlıkla eşlik etti. Menteşeli Cengiz’e çocukları Mehmet ve Tugay Bütün, sazlarıyla eşlik etti. Konserin sonunda Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Esendemir, Sanatçı Menteşeli Cengiz’e gecenin anısına hediye takdim etti.

Related Posts

Bakan Ersoy: Aspendos’un üzerinden çağların örtüsünü kaldırıyor, bu büyük medeniyeti gelecek kuşaklara aktarıyoruz

Bakan Ersoy: Aspendos’un üzerinden çağların örtüsünü kaldırıyor, bu büyük medeniyeti gelecek kuşaklara aktarıyoruz

Boğaziçi Üniversitesi uluslararası alanda önemli bir başarıya daha imza attı: 47 basamak birden yükselerek 371’inci sıraya yerleşti

Boğaziçi Üniversitesi, uluslararası alanda önemli bir başarıya daha imza attı. Dünyanın en saygın yükseköğretim derecelendirme kuruluşlarından biri olan QS World University Rankings’in 2026 verilerine göre üniversite, küresel sıralamada 47 basamak birden yükselerek 371. sıraya yerleşti.

Yıldız Sarayı’nda 4 yeni müze açılıyor

Yıldız Sarayı’nda 4 yeni müze açılıyor

Eğitim-Bir-Sen’in araştırması zorunlu eğitim süresini yeniden gündeme getirdi: Ucuz işgücü için zemin hazırlanıyor

Eğitim-Bir-Sen’in yaptığı araştırma sonrası zorunlu eğitim süresi yeniden gündeme geldi. Araştırmada liselerde “2+2” olarak adlandırılan 2 yıl zorunlu, 2 yıl isteğe bağlı eğitim modeli önerisinin ağırlıklı görüş olarak ön plana çıktığını bildirdi. Muhalefet ve eğitimcilerden “Ucuz işgücü için zemin hazırlanıyor” tepkisi geldi.

Bakan Tekin’den 4 yıllık lise eğitimi açıklaması

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 4 yıllık zorunlu lise eğitiminin 2 yıla düşürülmesiyle ilgili çalışma olup olmadığına ilişkin, “Kamuoyunda bir talep olursa biz de ilgili birimlerimizle beraber oturur değerlendiririz. Nihayetinde bu yasama organının yetkisinde. Biz de değerlendirmelerimizi yasama organına bildiririz. Ama şu anda biz sadece kamuoyundaki tartışmaları sizler gibi izliyoruz” dedi.

38. Uluslararası İzmir Festivali, “Ensemble 4.1” konseriyle tamamlanacak

38. Uluslararası İzmir Festivali, “Ensemble 4.1” konseriyle tamamlanacak