İstanbul’da balıkçılar buldu: İmha edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde Denizde Bulunan Eğitim Mayını İmha Edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde denizde bulunan eğitim mayını, güvenlik güçleri tarafından imha edildi. Şile Limanı’nda bir cisim gören balıkçılar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye, Sahil Güvenlik ve Su Altı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) ekipleri sevk edildi ve yapılan incelemede cismin eğitim mayını olduğu belirlendi.

Güvenlik tedbirleri kapsamında bölgeye araç ve yaya girişi geçici olarak kapatıldı. Eğitim mayını, Sahil Güvenlik ve SAS ekipleri tarafından Şile açıklarında etkisiz hale getirildi.

Related Posts

OGM uyardı: Yüksek yangın riski

Türkiye son haftalarda orman yangınlarıyla mücadele verirken Orman Genel Müdürlüğü’nden de orman yangınlarına ilişkin kritik uyarı geldi.

Gazze’de beş gazeteci öldürüldü, İsrail ordusu Al Jazeera muhabiri Enes El Şerif’i doğrudan hedef aldıklarını duyurdu

Gazze’de beş gazeteci öldürüldü, İsrail ordusu Al Jazeera muhabiri Enes El Şerif’i doğrudan hedef aldıklarını duyurdu

Cemaatten Tepki: Bulut Camii’ne Osimhen İsimlendirmesi

Konya’daki Bulut Camii, Google Haritalar’da Victor Osimhen Camii olarak tanımlandı. Cemaat bu duruma tepki gösteriyor.

16 yaşındaki Efe’den acı haber: Ahmet’in yanına gitti

Sakarya’nın Karasu ilçesinde serinlemek için denize giren 16 yaşındaki Efe Erdem Sevinç boğularak can verdi. Efe’nin Mattia Ahmet Minguzzi’nin yakın arkadaşı olduğu öğrenildi.

Fidan, Mısır’da Dışişleri Bakanı ile Görüştü

Hakan Fidan, El Alameyn’de Mısır Dışişleri Bakanı ile bir araya geldi.

Antalya’da Tartışma Kavgaya Dönüştü: Bir Ölü, Bir Yaralı

Antalya’da H.T. ile Emir Batuhan Çelik arasındaki tartışma, tabancayla ateş açılmasıyla sonuçlandı.