Konya’da çöken binadan bir acı haber daha

Konya’da Göçen Binada 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Konya’da dün akşam saatlerinde meydana gelen bina çökmesi faciasında acı bir haber daha geldi. Enkaz altından çıkarılan 23 yaşındaki bir Suriyeli kadının ardından bir kişinin cansız bedenine daha ulaşıldı. Toplamda 5 kişinin bulunduğu binada gerçekleştirilen arama kurtarma çalışmaları maalesef 2 kişinin hayatını kaybettiğini ortaya çıkardı.

Enkaz Altından 2 Ceset Çıkarıldı

Konya’nın Selçuk ilçesindeki 14 daire ve 7 dükkanın bulunduğu apartmanda meydana gelen göçük olayı, dün akşam saatlerinde gerçekleşti. 12 dairenin boş olduğu apartmanın enkazı altında kalan 5 kişi için AFAD ve itfaiye ekipleri seferber oldu. Yapılan 17 saatlik yoğun çalışma sonucunda 2 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Haberin detayları en kısa sürede paylaşılacak…

Related Posts

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan ‘provokasyon’ uyarısı: Sürece çomak sokmak isteyenler olacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, terör örgütü PKK’nın fesih kararının ardından ekonomik kalkınma ve yaşam koşulları açısından bölgede çok büyük bir heyecan olduğunu söyledi. Olumlu havanın daha da güçlendiğini ifade eden Yılmaz, yeni bir aşamaya gelindiğini ancak sürecin henüz tamamlanmadığını da belirtti. PKK’nın fesih ve silah bırakma sürecinin hassasiyetle takip edileceğini altını çizen Yılmaz, “Maalesef sürece çomak sokmak isteyenler olacaktır. Provokasyonlara ve dezenformasyonlara karşı dikkatli olmak durumundayız.” dedi.

Özgür Özel: Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhuriyet tarihinin en büyük maden faciasının yıl dönümünde mesaj paylaştı. Özel, “Bu karanlık düzene boyun eğmeyeceğiz!” dedi.

Her 10 kişiden 6’sı erken seçim istiyor

Ser Araştırma, Nisan araştırmasında vatandaşlara, “Sizce 2025 yılında bir erken genel seçim olmalı mı?” sorusunu yöneltti. Her 10 kişiden 6’sı ise erken seçim istediğini belirtti.

25 ilde dolandırıcılık operasyonu: 41 tutuklama

25 ilde düzenlenen dolandırıcılık operasyonunda 41 kişi tutuklandı.

Françesko’nun ömrü yetmemişti: Papa Leo İznik’e gelecek

Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14’üncü Leo, Birinci İznik Konsili’nin 1700’üncü yıldönümü münasebetiyle İznik’e yönelik bir seyahat hazırlığının olduğunu söyledi.

ABD’li yeni Papa teknolojiye savaş açtı! Kilisenin asıl meselesi…

Katolik Kilisesi’nin Kuzey Amerika’dan seçilen ilk papası olan ABD’li 14’üncü Leo’nun Vatikan’da halka açık düzenlediği ilk pazar duasına 150 binin üzerinde kişi katıldı. Hz. Meryem’e adanmış olan Regina Caeli (Göklerin Meryem’i) duası nedeniyle Aziz …